Storing & Onderhoud

Onderhoud

Voor het behoud van de installaties en de hierbij behorende veiligheid is het raadzaam om met enige regelmatig onderhoud uit te laten voeren. Tijdens het onderhoud wordt er door VMC Montage Haarlem gekeken naar storingen en kleine defecten, na afloop van het onderhoudsbezoek bent u weer zeker van een installatie die goed functioneert. Een goed functionerende installatie levert u een besparing op in vergelijk tot een installatie met kleine defecten. Ook voor de veiligheid, die u natuurlijk wilt waarborgen, is het aan te raden. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of bel naar +31 6 50 50 71 80

Storing aan uw cv-ketel?

Een storing aan uw cv-ketel komt altijd op een ongunstig moment, maar VMC montage Haarlem zal het probleem zo snel mogelijk proberen te verhelpen. Ook is het in sommige gevallen mogelijk om de storing zelf op te lossen. Mocht de storing niet zelf op te lossen zijn, kunt u direct bellen naar +31 6 50 50 71 80.

Storing omtrent riolering of lekkage?

Ook kunt u voor storingen met betrekking tot riolering of lekkage contact opnemen met VMC montage Haarlem. U kunt direct telefonisch contact opnemen via +31 6 50 50 71 80.